Over ons

 

Als professioneel Tuinaanleg, Tuinrenovatie en “Groen en Grasonderhoud” voorziener verzorgen wij niet alleen de aanleg of renovatie maar het Tuinonderhoud van uw particuliere tuin, maar ook bedrijfstuin, VVE complex, woningcorporatie, recreatiepark of onderwijs- en zorginstelling als geen ander! Zo heeft u geen omkijken naar het onderhoud, maar toch een mooie tuin.

De ondernemende manier van Hoveniersbedrijf Gerrit Snijders is gebaseerd op groenvisie en het besef dat natuur, milieu en onze leefwereld de beste zorg verdienen, dit zijn permanente referentiekaders binnen ons bedrijf. Tevens hechten we veel waarde aan de groensector, duurzaamheid, maatschappelijk gericht ondernemen en het investeren in groene innovaties. Zo dragen wij een steentje bij aan het creëren, behouden en onderhouden van de groene leefomgeving waarbij mens en dier prettiger leven, wonen en werken.

Wij staan voor heldere communicatie en duidelijke afspraken, een nette prijs/kwaliteit verhouding en werken met passie aan de aanleg, renovatie of het onderhoud van uw (bedrijfs-)tuin. Uiteraard houden wij hier rekening met uw wensen én budget.

Ons werkgebied betreft de regio Westland, Den Haag, Maassluis en Vlaardingen.

Vrijblijvend advies?

Wenst u een vrijblijvend advies van ons te ontvangen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in en ons professionele team beoordeelt uw situatie om daarna contact met u op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het indienen van een aanvraag geheel vrijblijvend!

Hoveniersbedrijf Gerrit Snijders, uw partner in:

  • Tuinaanleg
  • Tuinrenovatie
  • Tuinonderhoud
gerrit iphone september 2014 1058

De kwaliteiten van Hoveniersbedrijf Gerrit Snijders:

  • Wij staan voor heldere communicatie en duidelijke afspraken
  • Wij werken met passie aan de aanleg, renovatie of het onderhoud van uw tuin
  • Wij werken met ons betrouwbaar en deskundig team en leveren kwaliteit
  • Wij hanteren een nette prijs/kwaliteit verhouding
  • Wij houden duurzaam ondernemen hoog in het vaandel!